GI NYTT LIV I FESTANTREKKET!

Julebordsesongen er allerede i gang, og det er ikke lenge før du må spikre årets juleantrekk. Er du en av de som blir stresset av tanken på å prøve kjoler i førjulskaoset som herjer i butikkene nå? Da er du ikke alene! Løsningen trenger på ingen måte å koste en formue. Du har helt sikkert en enkel kjole hengende i skapet som du vet at passer, og som du føler deg komfortabel i. Nytt tilbehør er alt som skal til for å heve kjolen til nye høyder! Enten du velger «den lille sorte» eller en annen kjole til årets festligheter, er det alltid tilbehøret som er selve prikken over i'en. En god regel er at om kjolen er enkel, kan du dra på med et stort statementsmykke, eller et par iøyenfallende sko, men dersom kjolen er mye i seg selv er det fint å holde tilbehøret enkelt. Sørg alltid for å ha en fin balanse i antrekket og ikke la de ulike elementene konkurrere om oppmerksomheten.

GRATIS FRAKT: Hvis du handler for over NOK 500,-, sender vi varen til deg GRATIS. Skulle du handle for under NOK 500,-, er det fast frakt på kun kr. 69,- uansett størrelse eller hvor i landet varen skal sendes. Ved betaling og henting av varer i butikk vil det ikke påløpe seg noen kostnader i forsendelse uansett hvor mye du handler for.

PASS FRISTEN! Det tar tid før pakken kommer fram! Dette er viktig å bestille gaven i god tid for det er surt om gaven kommer fram etter jul. Posten har gjerne mye å gjøre – og fristen for pakker som skal frem før jul er 16.desember. Da er det viktig å huske på at nettbutikken gjerne bruker en til to dager for å sende pakken ut av lageret fra bestillingstidspunkt.

Lykke til med julehandelen =)

 For å gjøre julehandelen enklest mulig, får du en gavepose og en sort stoffpose uten ekstra kostnader med på kjøpet for hver handel utført på www.bjorklund.no. I pakken følger også en "til og fra" lapp, samt klistrelapp som lukker gaveposen i topp.

Under finner du våre utvalgte smykker fra Dråpe Christmas
kolleksjonen som er perfekt til årets fest-antrekk: