Bli festfin til 17. mai!

En bedre unnskyldning til å kle seg opp til fest enn selveste grunnlovsdagen, finnes knapt. Dessuten har du sikkert flere anledninger til å dra frem finstasen denne våren? Det er de små detaljene som gjør antrekket komplett!

 

 
 

Miks og match med rosegull!

Rosegull er ikke bare trendy - det er også utrolig praktisk å kombinere sammen med annet tilbehør! Rosegull passer fint sammen med både sølvtoner og gulltoner - her kan man mikse og matche som man vil!

 

 

 

Sommerens store farge - HVITT !

Dress deg opp med våre hotte og superfine dråpe-armbånd i sommerens store farge – HVITT! Hvitt fremhever det lille man har opparbeidet seg av farge på kroppen og man fremstår om mulig som enda litt brunere enn det man egentlig er ;)  

 

 

 

Organisk lær og rosegull!

Kombiner klokke fra Triwa med flere tynne armbånd av rosegull! Dette er en sikker vinner til 17. mai antrekket!

Rose Niben. Trendy klokke fra TRIWA! Rose Niben h... Les mer

 

 

 

Frisk opp med rødt tilbehør!

Bli inspirert og finn ditt favoritt- tilbehør til 17. maifesten! Dersom du velger antrekk i rene nøytrale farger, kan du gå for et tilbehør i farger som frisker opp. Hva er vel mer passende enn tilbehør i klar rødfarge på en festdag som 17. mai ?

Swiss Military Sword Lady. Sporty og tidløs damek... Les mer

 

 

 

17. mai tilbehør til han!

Det nærmer seg tid for å finne frem finstasen! Det betyr heldigvis ikke at man trenger fornye hele fest-antrekket til den store 17. mai feiringen. Det kan være like effektfullt å fornye tilbehøret og skjorten til! 

 

Herresmykke i stål med stilig kors-anheng fra Fel... Les mer

 

 

 

 

Gå for en mer avslappet stil

Gå for en litt kulere og mer "laid back" look med denne klokken fra NIXON. Sentry leather er en bestselger og kan brukes til hverdag og til fest!