ØNSKELISTEN 2015

Julehandel har sin sjarm enten du velger å handle på nett eller handler i butikk. Noen ganger er det ikke så lett å finne vakre gaver til en fin pris. For de som velger å legge julehandelen til sofakroken med en kopp varm kakao i fanget, julemusikk på øret, fyr i peisen og nettbrettet på fanget kan få noen gode julegavetips her.

Det er ingen tvil om at diamanter er gaver som varer lenge, og de er det sterkeste symbolet for evig kjærlighet. De kalles både en kvinnes beste venn, og skal vare for evig. Om 10 år vil man fremdeles huske diamantringen som en fin gave. Har du hørt noen si ”Å nei, ikke enda en diamant!” noen gang? Alt fra den perfekte forlovelsesring til en alliansering som man kan bygge sten på sten for å minnes de store høydepunktene i livet. I tillegg vil aldri diamantøredobber bli dårlig mottatt, ei heller et diamantanheng. Sett ord på følelsene og gi en diamant i gave som varer år etter år.

Husk: det er ikke størrelsen på pakken det kommer an på.

GRATIS FRAKT: Vi sender deg varen uten kostnader - velg om du ønsker å hente varen i butikk eller via post. Dersom du velger å hente varen i butikk gjør vi oppmerksom på at leveringstiden kan være lengre enn 4 dager.

PASS FRISTEN! Det tar tid før pakken kommer fram! Dette er viktig å bestille gaven i god tid for det er surt om gaven kommer fram etter jul. Posten har gjerne mye å gjøre – og fristen for pakker som skal frem før jul er 16.desember. Da er det viktig å huske på at nettbutikken gjerne bruker en til to dager for å sende pakken ut av lageret fra bestillingstidspunkt.

Lykke til med julehandelen =)

`

For å gjøre julehandelen enklest mulig, får du en gavepose og en sort stoffpose uten ekstra kostnader med på kjøpet for hver handel utført på www.bjorklund.no. I pakken følger også en "til og fra" lapp, samt klistrelapp som lukker gaveposen i topp.

20 gavetips under 200: