Årets julegaver:

Adventstidens travle dager er like rundt hjørnet, og hvorfor ikke gjøre julehandelen om til en hyggelig del av juleforberedelsene? Vi har satt sammen gavetips som kan hjelpe til med å gjøre høydepunktet på selve julaften magisk! Hvorfor ikke gi et smykke eller en klokke som symboliserer noe evigvarende? For både menn og kvinner er klokken ikke lenger noe som bare viser tiden, men et viktig og flott accessoar. Når det gjelder smykker er dette noe en kvinne aldri får nok av...

Gaver under kr 200:

Med et budsjett på 200 kroner er man muligens på jakt etter en gave til en vennine eller vertinne-gave. Vi har plukket ut noen alternativer vi synes er gode kjøp til denne prisklassen:

Se flere gaveforslag her

 

Gaver under kr 500:

Med et litt romsligere budsjett på 500 kroner er man muligens på jakt etter en gave til en vennine, mor, kjæresten eller vertinne-gave. Vi har plukket ut noen alternativer vi synes er gode kjøp til denne prisklassen:

Se flere gaveforslag her

 

Gaver under kr 800:

Med et budsjett på 800 kroner, er det nærliggende å tro at man skal gi noe til kjæresten eller noen som står i nær familie =) Vi har plukket ut noen alternativer vi synes er gode kjøp til denne prisklassen:

Se flere gaveforslag her

 

Gaver under kr 1000:

Om man velger å øke innsatsen med ytterligere 200,- er man nå komt til et budsjett på 1000 kroner. Vi har plukket ut noen alternativer vi synes er gode kjøp til denne prisklassen:

Se flere gaveforslag her

 

Gaver under kr 2000:

Om man skal gi en gave til 2000 kroner er man mest sannsynlig ute etter å gjøre et godt inntrykk på noen! Vi har plukket ut noen alternativer som vi er sikker på at vil gjøre nytten:

Se flere gaveforslag her

 

Gaver under kr 6000:

Med et romslig budsjett på 6000 kroner - da mener man alvor =) Her er gavene som taler for seg selv:

Se flere gaveforslag her