Frierringer

Du er i ferd med å ta en stor avgjørelse i livet. Du har funnet den rette kvinnen eller mannen du ønsker å dele livet med og du har bestemt deg for å fri. Den viktigste ingrediensen i et frieri er selve frierringen. Frierringen kalles også forlovelsesring, så det er to ulike begreper som ofte brukes om hverandre for samme ring. Det er vanlig at selve frieriet er en overraskelse. Tradisjonelt er det mannen som velger frierringen, i motsetning til gifterringer, som man oftest velger sammen. Frierringen bæres vanligvis på venstre ringfinger, men det varierer fra land til land og i forskjellige kulturer. Det er også blitt vanligere å bære frierringen sammen med gifteringen på høyre hånd.

Det finnes mange forskjellige typer frierringer og du lurer helt sikkert på hva slags ring jeg skal velge som frierring?! De vanligste frierringer har diamanter og mange velger oftest en enstens diamantring. Alliansering er også et bra alternativ, men enstensringer er enklere å endre størrelser på, så om du er litt i tvil, kan det være lurt å gå for en enstens diamantring. En enstensring med diamant er regnet som det mest klassiske og tradisjonelle.

Uansett hvilken ring du ender opp med, er det viktig at du gjør et gjennomtenkt og bevisst valg av frierringen! 

Frierringen:

 

Passer perfekt

 

Kombiner frierringen med gifteringen - de passer perfekt sammen! Frierringen er designet med "høy krone" for å kunne ligge helt inntil gifteringen. Bjørklund har frierringen i både gult- og hvitt gull med diamanter på tot. 0,12ct. w/p. På denne måten kan du ta vare på minner fra to store begivenheter på samme finger <3

 

Se utvalg

Enstens diamantringer i hvitt gull:

 

Stilrene og klassiske

 

Bjørklund har stort utvalg av enstensringer hvis du ønsker en sikker og klassisk frierring. Bestselgeren vår er den mest klassiske XDR27126P med seks klør. Alle kvinners drømmering! En annen klassisk variant like etter med fire klør er en noe rimeligere versjon. Denne har også litt tynnere ringskinne enn XD22124P. En tredje klassiker har litt kraftigere klør og en litt mindre diamant med en totalvekt på 0,1 carat. Vi tilbyr også frierringer beregnet på den sporty typen som for eksempel ZGR20011.

 

Se utvalg

Premiumkolleksjon: DIMA diamantringer

 

Øverst på ønskelisten

 

Det er ingen tvil om at diamanter er et tegn på evig kjærlighet, og om en virkelig ønsker å ta pusten fra kvinnen i ditt liv, er vår premium diamantkolleksjon fra DIMA riktig sted å finne frierringen til henne. Denne kolleksjonen består av ringer i hvitt og gult gull i utsøkt design besatt med en mengde gnistrende diamanter. Hvilken er din favoritt? 

 

Se utvalg

Allianseringer i hvitt og gult gull:

 

Bygg sten på sten...

 

Allianseringer kalles også rekkeringer og har flere diamanter. Ved å fri til din kjære med en alliansering kan dere bygge sten på sten for å minnes de store høydepunktene i livet. Det er ikke uvanlig å fri med en alliansering med én diamant og etterhvert fylle på med flere diamanter for spesielle anledninger som bryllupsdag, fødsler eller andre viktige begivenheter. Allianseringen er derfor en fin frierring som varer år etter år og kan "fornyes" og forsterkes i tråd med ekteskapet.

 

Se utvalg

Unike design-ringer:

 

Utsøkte diamantringer i unike design

 

Om en ikke ønsker å bruke hele budsjettet på frierringen, kan det være et smart alternativ å vurdere en annen type sten enn diamant. Rubin, smaragd, topas eller safir er lekre edelstener som ikke er fullt like dyre som diamanter. En annen fordel med eldelstener er at man ikke ser om stenen ikke er helt perfekt i motsetning til hvor lett dette kan "avsløres" i en diamant. 

 

Se utvalg

Lekre sølvringer:

 

Et billigere alternativ til diamantringer

Sølvringer med cubic zirkonia er betraktelig billigere enn gull og diamanter. Om man ønsker å gå for budsjett-versjonen kan man likevel imponere med disse lekre frierring-utgavene i sølv.

Se utvalg

Alternative frierringer

 

For de som vil være litt ekstra romantiske

Det er også låv å tenke "utenfor av boksen" og bryte med de vanligste tradisjonene. Ikke alle jenter er "jåledukker" som krever diamanter og store stener på fingeren. "Mot evigheten og forbi" er et lekkert alternativ med uendelighetssymbol. Her gir du partneren din en ring som ingen andre har maken til!

Se utvalg

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene

Gravering