SMYKKER FOR ENHVER ANLEDNING

Du finner et stort utvalg av smykker i sølv, gull, hvitt gull eller stål til damer i alle aldre. 

Med underkant av 90 butikker har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service og den hjelpen du trenger i butikk eller via netthandel. Ønsker du f. eks. å bytte varen du har kjøpt på nett har du også mulighet til å bytte i en av våre butikker. Alle våre smykker leveres i et flott etui med diamantsertfikat for de som kjøper smykker med diamanter. Alle smykkene nedenfor lagerføres og er klare til å sendes uten ekstra fraktkostnader.

 

BARNESMYKKER

 

Vi har søte små barnesmykker som passer perfekt som gave til dåpsbarnet, til en prinsesse eller er en ekte pirat verdig!

 

Se utvalg her
 

 

FROST

 

Frost er inspirert av det nordiske, kalde klimaet som gir smykkene enkle, rene og skinnende flater. Smykkene i Frost kolleksjonen er laget av rustfritt stål, som innehar mange av de samme egenskapene som frost, - det er rent, hvitt og vakkert. Materialets hardhet bevarer naturens form.

 

Se hele utvalget her

 

MAGI

 

Sølv til den elegante og sofistikerte kvinnen som ønsker lekker design og kvalitet. Magi er trendy og vakkert sølv med eller uten stener, som vil gi henne følelsen av luksus både til hverdag og fest.

 

Se hele utvalget her

Smykker

Øredobber

Ringer

Armbånd

Barnesmykker

Gravering