Morsdag:

 

Gavetips til morsdag!

Med smykker eller klokker kan man ikke trå feil og de klassiske gavene går aldri av moten. Det er mange måter å vise at man setter pris på noen, og morsdag trenger absolutt ikke være noen dyr fornøyelse. Det viktigste er at mor føler seg satt pris på!

 

Valentinsdagen - 14. februar:

Forventningen til en valentinesgave er at den skal være romantisk og personlig. Smykker, øredobber og armbånd er alltid søte gaver å gi. Jenter elsker å smykke seg, og vi får aldri nok! Ta ingenting for gitt. 

 

 

 

En fin måte å gjøre det på er å gi et kjærlighetssmykke. Ditt hjerte tilhører din kjære, og det finnes knapt en bedre dag å markere dette enn på  Valentines Day. Gi din kjære et hjerte og skap et minne for livet!

 

 

 

Gavetips til han på Valentinsdagen!

Ikke glem at det kan være like hyggeli å overraske med en lekker gave til han. Et tips er å ikke kjøpe det du vil han skal ha, men tenk på hva han selv ville kjøpt - og han er solgt!

 

Herresmykke i stål med stilig kors-anheng fra Fel... Les mer

 

Påske:

 

 

Påske

Små og store gleder seg til det tradisjonelle påskeegget som venter dem påskeaften. Hva med å gi bort et annerledes påskegg i år? Et sukkerfritt som varer i evighet?
 
Ønsker du å gi et sukkerfritt påskegg, anbefaler vi at du bestiller innen mandag 30. mars fra vår nettbutikk for at gaven skal komme frem før påske. Vi pakker alle våre skinnende produkter inn i et lekkert lite påskeegg. Du kan også dra innom en av våre 81 butikker og få hjelp til å finne det perfekte innholdet til påskeegget.

17. mai:

 

 

Festfin til 17. mai

En bedre unnskyldning til å kle seg opp til fest enn selveste grunnlovsdagen, finnes knapt. Dessuten har du sikkert flere anledninger til å dra frem finstasen denne våren? Det er de små detaljene som gjør antrekket komplett!

Halloween:

 

 

Halloween

Halloween er en fin annledning for å kle seg ut! Legg til litt glamour i ditt Halloween-antrekk med noen søte Halloween-smykker. Skjelettsmykker kan være skumle og dystre eller av den mer morsomme varianten. Finn din favoritt av våre Halloween smykker og gjør deg klar til fest!

Farsdag:

 

 

Farsdag

Ønsker han seg virkelig enda et slips?
Er du en av de som synes det er vanskelig å finne gaver til far? Husk at det ikke alltid er størrelsen på pakken som betyr mest. Heller små harde pakker enn store myke...