Morsdag:

 

Gavetips til morsdag!

Med smykker eller klokker kan man ikke trå feil og de klassiske gavene går aldri av moten. Det er mange måter å vise at man setter pris på noen, og morsdag trenger absolutt ikke være noen dyr fornøyelse. Det viktigste er at mor føler seg satt pris på!

 

Stilig armbånd i forgylt stål med stort hjerteanh... Les mer

 

Valentinsdagen - 14. februar:

Forventningen til en valentinesgave er at den skal være romantisk og personlig. Smykker, øredobber og armbånd er alltid søte gaver å gi. Jenter elsker å smykke seg, og vi får aldri nok! Ta ingenting for gitt. 

 

 

 

En fin måte å gjøre det på er å gi et kjærlighetssmykke. Ditt hjerte tilhører din kjære, og det finnes knapt en bedre dag å markere dette enn på  Valentines Day. Gi din kjære et hjerte og skap et minne for livet!

Gant Rochelle. Stilig dameklokke fra GANT! Denne... Les mer
Pent og enkelt rodert armbånd i sølv med hjerter. Les mer

Ring i hvitt gull med Swarowski krystall

 

 

Gavetips til han på Valentinsdagen!

Ikke glem at det kan være like hyggeli å overraske med en lekker gave til han. Et tips er å ikke kjøpe det du vil han skal ha, men tenk på hva han selv ville kjøpt - og han er solgt!

 

Herresmykke i stål med stilig kors-anheng fra Fel... Les mer

 

Påske:

 

 

Påske

Små og store gleder seg til det tradisjonelle påskeegget som venter dem påskeaften. Hva med å gi bort et annerledes påskegg i år? Et sukkerfritt som varer i evighet?
 
Ønsker du å gi et sukkerfritt påskegg, anbefaler vi at du bestiller innen mandag 30. mars fra vår nettbutikk for at gaven skal komme frem før påske. Vi pakker alle våre skinnende produkter inn i et lekkert lite påskeegg. Du kan også dra innom en av våre 81 butikker og få hjelp til å finne det perfekte innholdet til påskeegget.

17. mai:

 

 

Festfin til 17. mai

En bedre unnskyldning til å kle seg opp til fest enn selveste grunnlovsdagen, finnes knapt. Dessuten har du sikkert flere anledninger til å dra frem finstasen denne våren? Det er de små detaljene som gjør antrekket komplett!

Halloween:

 

 

Halloween

Halloween er en fin annledning for å kle seg ut! Legg til litt glamour i ditt Halloween-antrekk med noen søte Halloween-smykker. Skjelettsmykker kan være skumle og dystre eller av den mer morsomme varianten. Finn din favoritt av våre Halloween smykker og gjør deg klar til fest!

Farsdag:

 

 

Farsdag

Ønsker han seg virkelig enda et slips?
Er du en av de som synes det er vanskelig å finne gaver til far? Husk at det ikke alltid er størrelsen på pakken som betyr mest. Heller små harde pakker enn store myke...