JOBB I BJØRKLUND?

Ønsker du en spennende og morsom hverdag? På Bjørklund liker vi positive og glade mennesker, og vi har stor tro på at glade mennesker gir gode opplevelser for våre kunder. Vi ønsker alltid dyktige medarbeidere velkommen på laget!

BJØRKLUND SOM ARBEIDSSTED
Vi i Bjørklund mener at «Alle fortjener å skinne litt», så vi søker alltid å inspirere og hjelpe våre kunder med nettopp dette – det å SKINNE! Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, med gode læringsmuligheter i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke og smykkekjede. Er du diamanten vi ser etter?

HVORDAN SØKE
Nedenfor finnes alle våre utlyste stillinger tilgjengelig. Hvis du ikke finner noe av interesse denne gangen, husk at du kan sende oss din CV.

BUTIKKJOBB
En hel- eller deltidsjobb i en av Bjørklunds butikker er en ypperlig måte å starte din jobbkarriere. Du vil få opplæring og verdifull erfaring fra salg og kundeservice i tillegg til en god forståelse av hva det kreves å drive butikk.

SEND OSS DIN CV
Vi kontakter deg når relevante muligheter dukker opp. 

LEDIGE STILLINGER:

STILLING

BUTIKK

PUBLISERT

FRIST

BUTIKKSJEF AMFI KANEBOGEN Amfi Kanebogen 15.09.2017 Snarest

FRANCHISETAGER

Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent og velorganisert støttenettverk?

I godt over 20 år har Bjørklund hjulpet driftige medarbeidere med å bygge opp sin egen virksomhet. Når du kjøper en franchisebutikk, blir du en del av et sterkt team. Helt fra trinn 1 og gjennom hele franchiseprosessen hjelper Bjørklund deg med opplæring og veiledning, slik at du har de beste forutsetningene til å drive din egen klokke- og smykkebutikk  – med suksess :)

Fire gode grunner til å starte din egen Bjørklundbutikk:

  1. Du får støtte til å planlegge, starte og utvikle virksomheten
  2. Du får tilgang til vår erfaring og kunnskap
  3. Du får ta del av kjedens stordriftsfordeler
  4. Du får et nettverk du kan dele dine erfaringer med

Ønsker du å drive en av våre butikker som Daglig leder?

Følg med på www.finn.no hvor vi legger ut ledige Daglig leder stillinger fortløpende.

Kontakt
Bjørklund Norge, E-post: post@bjorklund.no

Er du interessert i å ha Bjørklund i ditt kjøpesenter?

Har du et ledig lokale?

Bjørklund har startet i det små og vi har raskt utviklet vår virksomhet til gode, veldrevne butikker i hele Norge. I over 20 år har vi opparbeidet god kunnskap om å drive butikk. Vi er en kjede i sterk vekst, hvor vi i utangen av 2014 regner med å bli i underkant av 100 butikker.

Vi bistår våre butikker med innredning, rådgivning, bistand til butikkutvikling, budsjetter, regnskap, finansiering og markedsføring.

Send en e-post til post@bjorklund.no for nærmere informasjon om å få Bjørklund i ditt senter!

Kontakt
Bjørklund Norge, E-post: post@bjorklund.no