GAVENE SOM BØR LIGGE ØVERST PÅ ØNSKELISTEN!

Julehandel har sin sjarm enten du velger å handle på nett eller handler i butikk. Noen ganger er det ikke så lett å finne vakre gaver til en fin pris. For de som velger å legge julehandelen til sofakroken med en kopp varm kakao i fanget, julemusikk på øret, fyr i peisen og nettbrettet på fanget kan få noen gode julegavetips her.

GRATIS FRAKT: Hvis du handler for over NOK 500,-, sender vi varen til deg GRATIS. Skulle du handle for under NOK 500,-, er det fast frakt på kun kr. 69,- uansett størrelse eller hvor i landet varen skal sendes. Ved betaling og henting av varer i butikk vil det ikke påløpe seg noen kostnader i forsendelse uansett hvor mye du handler for.

PASS FRISTEN! Det tar tid før pakken kommer fram! Dette er viktig å bestille gaven i god tid for det er surt om gaven kommer fram etter jul. Posten har gjerne mye å gjøre – og fristen for pakker som skal frem før jul er 16.desember. Da er det viktig å huske på at nettbutikken gjerne bruker en til to dager for å sende pakken ut av lageret fra bestillingstidspunkt.

Lykke til med julehandelen =)

For å gjøre julehandelen enklest mulig, får du en gavepose og en sort stoffpose uten ekstra kostnader med på kjøpet for hver handel utført på www.bjorklund.no. I pakken følger også en "til og fra" lapp, samt klistrelapp som lukker gaveposen i topp.

ØVERST PÅ ØNSKELISTEN!

Det er ingen tvil om at diamanter er gaver som varer lenge, og de er det sterkeste symbolet for evig kjærlighet. De kalles både en kvinnes beste venn, og skal vare for evig. Om 10 år vil man fremdeles huske diamantringen som en fin gave. Har du hørt noen si ”Å nei, ikke enda en diamant!” noen gang? Alt fra den perfekte forlovelsesring til en alliansering som man kan bygge sten på sten for å minnes de store høydepunktene i livet. I tillegg vil aldri diamantøredobber bli dårlig mottatt, ei heller et diamantanheng. Sett ord på følelsene og gi en diamant i gave som varer år etter år.

Husk: det er ikke størrelsen på pakken det kommer an på.

Du finner gavene som bør ligge øverst på ønskelisten her

Julegavene til mannen som har alt

Julen nærmer seg med stormskritt og det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven til noen man bryr seg om. Et klassisk, og utrolig generøst alternativ, er en klokke. For både menn og kvinner er klokken ikke lenger noe som bare viser tiden, men et viktig og flott accessoar.

Vi har plukket ut en rekke ulike klokker, i en overkommelig prisklasse, som de fleste av oss ville blitt glad for å få under juletreet. Eller kanskje er du på utkikk etter en lite julegave til deg selv? Vi garanterer iallefall at denne lista er helt fri for myke pakker!

Finn gavene til mannen som har alt her

50 JULEGAVETIPS UNDER 500,-

Vi har samlet 50 julegaver under 500 kr som er både fine å gi og å få selv. Noen kan brukes som hovedgave, andre som en morsom tilleggsgave

Se gavetips her

GAVER TIL MINSTEN!

De morsomste og enkleste gavene som alltid er greit å begynne med =)

Når barna er veldig små blir de glade for alt, og samtidig har de ikke noen ønsker man må forholde seg til. Du kan i prinsippet klikke hjem akkurat det du har lyst til å kjøpe til barnet selv, og så er gaven i boks. Når de nærmer seg en 5-6 år må du kanskje forholde deg til ønsker, interesser, kjønn osv. men stort sett er de takknemlige for det meste og noen gaver funker alltid.

Finn gavene til minsten her

GI NYTT LIV I FESTANTREKKET!

Julebordsesongen er allerede i gang, og det er ikke lenge før du må spikre årets juleantrekk. Er du en av de som blir stresset av tanken på å prøve kjoler i førjulskaoset som herjer i butikkene nå? Da er du ikke alene! Løsningen trenger på ingen måte å koste en formue. Du har helt sikkert en enkel kjole hengende i skapet som du vet at passer, og som du føler deg komfortabel i. Nytt tilbehør er alt som skal til for å heve kjolen til nye høyder! Enten du velger «den lille sorte» eller en annen kjole til årets festligheter, er det alltid tilbehøret som er selve prikken over i'en. En god regel er at om kjolen er enkel, kan du dra på med et stort statementsmykke, eller et par iøyenfallende sko, men dersom kjolen er mye i seg selv er det fint å holde tilbehøret enkelt. Sørg alltid for å ha en fin balanse i antrekket og ikke la de ulike elementene konkurrere om oppmerksomheten.

Finn det perfekte tilbehøret til årets festantrekk her