DIAMANTRINGER

 

Diamanter får man aldri nok av og enten du skal kjøpe en diamantring i gave eller om du skal ha en diamantring til deg selv, er diamantringer noe vi kvinner aldri får nok av.

Premiumkolleksjon: DIMA diamantringer

 

Øverst på ønskelisten

 

Det er ingen tvil om at diamanter er et tegn på evig kjærlighet, og om en virkelig ønsker å ta pusten fra kvinnen i ditt liv, er vår premium diamantkolleksjon fra DIMA riktig sted å finne frierringen til henne. Denne kolleksjonen består av ringer i hvitt og gult gull i utsøkt design besatt med en mengde gnistrende diamanter. Hvilken er din favoritt? 

 

Se hele utvalget her

 

Enstens diamantringer i hvitt gull:

Stilrene og klassiske

 

Bjørklund har stort utvalg av enstensringer hvis du ønsker en sikker og klassisk frierring. Bestselgeren vår er den mest klassiske XDR27126P med seks klør. Alle kvinners drømmering! En annen klassisk variant like etter med fire klør er en noe rimeligere versjon. Denne har også litt tynnere ringskinne enn XDR27126P. En tredje klassiker har litt kraftigere klør og en litt mindre diamant med en totalvekt på 0,1 carat. Vi tilbyr også frierringer beregnet på den sporty typen som for eksempel ZGR20011.

 

Se hele utvalget her

 

Enstens diamantringer i gult gull:

 

Tradisjonelle og vakre

 

Vi har også stort utvalg av enstens diamantringer i gult gull. Bestselgeren vår i hvitt gull, finnes også i gult gull. Denne er også like sikkert en kvinnes drømmering! Velg deg en av våre 4 anbefalinger, eller klikk på knappen under og se hele vårt utvalg.

 

Se hele utvalget her

 

Allianseringer i hvitt og gult gull:

Bygg sten på sten...

 

Allianseringer kalles også rekkeringer og har flere diamanter. Ved å fri til din kjære med en alliansering kan dere bygge sten på sten for å minnes de store høydepunktene i livet. Det er ikke uvanlig å fri med en alliansering med én diamant og etterhvert fylle på med flere diamanter for spesielle anledninger som bryllupsdag, fødsler eller andre viktige begivenheter. Allianseringen er derfor en fin frierring som varer år etter år og kan "fornyes" og forsterkes i tråd med ekteskapet.

 

Se hele utvalget her

 

Unike design-ringer:

 

Utsøkte diamantringer i unike design

 

Vi har også et stort utvalg av litt mer unike designringer. Våre designringer kan kjøpes til en overkommelig pris fra 1498,-

 

Se hele utvalget her

 

Gravering

Diamantringer

Ringer

Barnesmykker

Smykker

Armbånd

Øredobber