KNIPS DEG TIL INDIA!

Vinn reise for 2 personer til Indias Gylne Triangel og tigersafari!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å ta et bilde i 1001 natts stil. Legg ut bildet på Instagram med taggene #stylemag #dråpe #paradisreiser, og følg @bjorklundofficial.

Du kan også delta ved å sende ditt bilde til post@bjorklund.no.

Vi trekker en heldig deltager som vinner en eksklusiv reise til India for 2 personer. De beste bildene blir publisert på www.bjorklund.no og på facebook.

Opplev Indias Gyldne Triangel samt tigersafari i Ranthambore. Dehli, Agra og Jaipur – de representerer Det Gyldne Triangel som gir oss et tilbakeblikk på Indias rike fortid. Byene ligger lett tilgjengelig i forhold til hverandre med bil, og er et ”must” for reisende som interesserer seg for historie og arkitektur. Ranthambore Nasjonalpark dekker et område på rundt 400 km2. Området er velkjent for sine tigere, og det finnes ca. 30 av dem i parken. En unik sjanse til å se tigere i sitt rette element. Inkludert: Reise Oslo – Delhi tur/retur med Qatar Airways samt overnatting for to personer. Reisen kan ikke benyttes i disse periodene 22.12.14. – 07.01.15 eller 27.03. – 08.04.15.

Lykke til =)