BURSDAGSGAVER

Bursdagsselskap er moro både for store og små! Å kjøpe gave til barn er ikke alltid det enkleste, ettersom de ikke helt hverken vet eller forstår hvordan man forventes å oppføre seg i ulike sosiale sammenhenger. Var pakken kjedelig? Ja, da føyes den til side, så er det fullt fokus på neste pakke. Ingen påtatt glede eller takknemlighet der, nei!

En annen ting som kan være greit å huske på er at små barn ikke bryr seg stort om selve prisen, det er det vi foreldre som gjør. Samtidig kan det være litt flaut å være den gjerrigste, men også pinlig å gi mye flottere gave enn alle andre. Det er derfor greit å ikke skille seg for mye ut på pris og gjerne bli enige om dette i forkant. Om man er god på planlegging er det en mulighet å kjøpe inn et lager av gaver for hele året når det er salg. Sjekk ut hvilke tilbud vi kan tilby akkurat nå.

Èn ting er iallefall sikkert: forventningene om å få en gave svever høyt i sky uansett pris. Det er tross alt et år mellom hver gang denne begivenheten kan nytes!

 

 

Bunadsølv

 

Bunadsølv er kanskje ikke det som står øverst på ønskelisten til junior, men man trenger ikke nødvendigvis kjøpe bunadsølvet som tilhører "standard" pakken. En kjempefin gaveide er hårklyper i bunadsølv - disse passer til både liten og stor!

 

Se utvalg

 

 

Stor variasjon

 

Kanskje du skal i selskap til en liten fotballstjerne, en bilmekanikerspire, en miniveterinær eller en blomsterglad liten krabat - vi har smykker formet som kosedyr, blomster, biler og fotballer - utvalget er stort!

 

Se utvalg her

 

Stjernetegn

 

Om man ønsker å gi et annerledes og mer personlig smykke, er stjernetegn et fint alternativ. I vestlig astrologi er et år inndelt i 12 perioder som alle har sitt stjernetegn. Alle blir født inn i sitt tilhørende stjernetegn. Hva med å gi et smykke med stjernetegn? Dette er en fin gave med en personlig og artig vri. Vår stjernetegnkolleksjon inneholder smykker i sølv og gull med stjernetegn på firkantede plater og runde plater. Vi har også smykker som er formet som selve stjernetegnet. Finn ut hvilket stjernetegn bursdagsbarnet er født inn i her.

 

Se utvalg her