1.-3. Armbånd i sølv kr. 1 398,- pr. stk. 

     4. Lomme-ur fra Inex  

     5. Klokke fra Seiko kr. 2398,-

     6. Klokke fra NIXON kr. 2199,-

     7. Smykke i rosegull kr. 1498,-

     8. Ørepynt i rosegull kr. 1798,-

KJØPSBETINGELSER

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra www.bjorklund.no til forbrukere. Kjøpsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlag for kjøpet. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på www.bjorklund.no er bare tilgjenngelig på norsk.

 • For å kunne handle på www.bjorklund.no må du ha fylt 18 år.
 • Er du under 18 år kan du kun handle på postoppkrav eller betale ved levering.
 • Er du under 18 år kan du også få en foresatt til å foreta handelen for deg

Vi leverer kun til Norge, Svalbard, norsk kontinentalsokkel og andre fjerntliggende norske områder. Selger er: og blir benevnt "vi" eller "oss"

 • Firmanavn: Bjørklund Norge AS
 • Foretningsadresse: Postboks 254, Alnabru
 • Postadresse: 0614 Oslo
 • Besøksadresse: Brobekkveien 38,0598 Oslo
 • Orgnr: 964 086 192
 • Telefon: 22 72 85 50 
 • Telefaks: 22 72 85 79
 • E-mail: post@bjorklund.no

Kjøper er:
Den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen
og blir benevn som "du", "deg", "din"eller "ditt"

Forbrukerkjøp er regulert i:

ROSEGULL

"Rosegull er særlig pent sammen med jordfarger, som olivengrønn, kamelfarget, kaki og rustfargene som kommer sterkt til høsten."

Både gull og sølv er fantastisk enten alene og sammen, men ønsker du en mer moderne vri bør du gå for rosegull. Vi ser trenden er gjeldende både på smykker, og særlig klokker. Klokken er et smykke i seg selv, så hvorfor ikke investere i en variant i rosegull?

Rosegull er særlig pent sammen med jordfarger, som olivengrønn, kamelfarget, kaki og rustfargene som kommer sterkt til høsten. 

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?Under London Fashion Week var det rosegull og metalliske innslag under både Giles, Pringles of Scotland og også hos Dior så vi den rosa gullfargen både i smykker, på neglene og på antrekkene, sier Celine.

1.-3. Armbånd i stål kr. 198,- pr. stk.

4.-6. Armbånd i sølv kr. 298,- pr. stk.

7. Armbånd i sølv kr. 398,- 

8.-9. Bokstavsmykke i sølv kr. 398,- pr. stk.

10. Smykke i gull kr. 998,-

11. Smykke i gull kr. 1798,-

12. Smykke i gull kr. 1998,-

Romantisk og elegant

"De klassiske smykkene er enkle å style, og kan brukes til alt uansett hvilken stil du har"

Vi er mer romantiske dette halvåret, og både kjærlighet og vennskap står i fokus om sommeren. Smykk deg med enkle halskjeder og tynne, armbånd med ulike symboler. Et enkelt hjerte i gull er en sikker klassiker, men det finnes mange elegante varianter enten du ønsker smykker med diamantpryd, perler eller stener.

De klassiske smykkene er enkle å style, og kan brukes til alt uansett hvilken stil du har.  Det kan gjerne være så enkelt som et lite gull-hjerte i halsgropen, eller rundt håndleddet. Tynne, enkle smykker som betyr noe er den perfekte gaven til en venninne, en du er glad i eller som gave til et dåpsbarn. Skal du på festival kan du kombinere smykkene og leke deg med stylingen. Kanskje skal du ha anheng med både Love, små blomster og en sommerfugl!

1. Ankelsmykke i sølv kr. 248,-  

2. Ankelsmykke i sølv kr. 298,-    

3. Ankelsmykke i sølv kr. 348,- 

4. Ankelsmykke i sølv kr. 298,- 

5. Ankelsmykke i sølv kr. 298,-

ANKELSMYKKER

"styr unna fargerik juggelpynt fra syden, og gå for klassiske smykker med kvalitet"

Det er sol og det betyr at sommerføtter skal frem i lyset, og hva er vel ikke mer naturlig enn å pynte foten med et enkelt ankelsmykke?

I sydligere strøk har dette vært en tydelig trend lenge, og jeg har selv latt meg inspirere a denne trenden når jeg har feriert i Spania opp gjennom årene. Denne sommeren skal ankelen få fokuset, men styr unna fargerik juggelpynt fra syden, og gå for klassiske smykker med kvalitet.

Finn dine favoritter i gull og sølv, og la ankelen få fokus enten du skal på stranden, eller på fest i trendy ankellange jeans eller en lang kjole som stopper akkuart over ankelen

1. Gant klokke Park Hill kr. 1990,-

     2. Gant klokke kr. 1890,-    

     3. Doble perleørepynt i sølv kr. 198,-

4. Doble perleørepynt i sølv kr. 248,-

     5. Doble perleørepynt i sølv kr. 298,-

     6. Ørepynt fra Dråpe kr. 98,- 

     7. Armbånd fra Dråpe kr. 198,- 

8. Club klokke kr. 398,-

     9. Mango klokke kr. 598,-

Det er umulig å ikke nevne hvitt. Hvitt er den største trenden denne sommeren - våg å gå for helhvite antrekk, eller bruk hvitt tilbehør til denim, en pudderfarget kjole eller som kontrast til den lille sorte. Hvitt er nydelig til solkysset sommerhud, og en av mine favoritter. Jeg kler meg gjerne ton i ton, og matcher både veske, sko, smykker og antrekk!

Designere vi lar oss inspirere av: Balenciaga, Erdem, J.Crew, Ralph Lauren og Lanvinseparator

     1. Grå ørepynt kr. 98,-  

     2. Hvit ørepynt kr. 98,-    

     3. Gul ørepynt kr. 98,- 

     4. Armbånd i hvitt kr. 198,- 

5. Armbånd i gult kr. 198,-

     6. Armbånd i grått kr. 198,- 

Det er sommer, og tid for delikate pasteller. Vi lar oss inspirere av himmelen og deres lette skyer med lyse blåtoner og kremhvitt. Men også lys gult, pudderosa og rosa er å se i motebildet og på tilbehøret for sesongen. Vårens syrinbusker har inspirert oss, og lavendel er en fin farge som overtar mer etter rosa. Lavendel er mildere enn rosa, og vil være en vedvarende trend utover sommeren- vi ser flere nyanser på lilla-skalaen til høsten. Det er også verdt å merke seg at shiny smykker er erstattet med matte varianter. Velg et fint matt og delikat armbånd til strandantrekket får en mer naturlig og fin look.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av? Vi henter insirasjon hos Burberry der det var mye rosa, puddertoner og pasteller å se på catwalken. Også hos Jason Wu, Alice + Olivia og BCBG Max Azria

1. Armbånd fra Dråpe kr. 298,-

2. Doble perleørepynt i sølv kr. 248,-   

3. Smykke fra Dråpe kr. 398,-

Perletrenden var langt fra en forbigående trend. Det vi så i vinter etter at Chanel hadde visning, var bare en spe begynnelse. Perler i alle
størrelser gjelder, både bestemors klassiske perlekjede, de små øredobbene i øret til de store perlene i sesongens statementsmykker.
Du kan style antrekkene både opp og ned ved bruk av perler. Enten du skal i bryllup, på sommerfest eller bare vil gjre noe ekstra ut av
ditt hverdagsantrekk er perler stikkordet. Tenk deg en enkel hvit T-skjorte og et par jeans, med et stort perlesmykke til...
inspirasjon: Chanel

CallSend SMSAdd to SkypeYou'll need Skype CreditFree via Skype