TRENDEKSPERT CELINE AAGARD

Celine ble nylig kåret til ÅRETS MOTEBLOGG  på den anerkjente Vixen Blog Awards 2013 med bloggen hippiehippiemilkshake:

http://hippiehippiemilkshake.blogspot.com.

Hun har tidligere fått utmerkelsen OUTFIT OF THE YEAR OSLO NIGHTS 2011.

Celine jobber til daglig som sjefredaktør i magasinet STYLEmag, hun har vært fast moteekspert på Ettermiddagen på TV2 og berømmes stadig for sin stil på anerkjente, utenlandske motesider som style.com, The New York Times, Vogue og W magazine. Celine elsker mote, foto, kunst og er sterkt opptatt av det estetiske. Hun debuterte som skjerf-designer høsten 2013. Nå har hun også gitt ut sin tredje bok, denne gang en reiseguide om London - 105 unike opplevelser på Kagge Forlag.

Myke pasteller, matte overflater, ankelsmykker, hvit romantikk og perler står i fokus denne sommeren, sier trendekspert, moteredaktør og blogger Celine I. Aagaard.

1. Klokke fra Gant kr. 1 790,- 

2. Klokke fra Gant kr. 1 690,- 

3.- 4. Smykke eller ørepynt i sølv, Magi kr. 1998,- pr. smykke

5. Ring i hvitt gull med safir kr. 4998,-

6.-7 Shamballa inspirerte armbånd fra Dråpe fra kr. 298,-pr. stk.

8. Klokke fra Gant kr. 1690,-

9. Klokke fra Triwa kr. 1495,-

BLÅTT

Blått har nesten tatt over for sort denne sesongen, og på catwalken har vi sett blått hos blant andre Louis Vuitton. Blått er en sterk farge på smykker og smykkestener, men også særlig klokker. Nå får du armbåndsur for både dame og herre i alle blånyanser, fra klassisk navy til azur-blått. Enkelte har både farget tallskive og rem, og om du vil er det absolutt innenfor å matche kjæresten din.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

Vi lar oss inspirere av Louis Vuitton og Proenza Schouler.

1.-6. Armbånd i stål, Frost kr. 198,- pr. stk. 

7.-9. Klokker fra Triwa kr. 2 295,- pr. stk. 

10.-12. Smykker i stål, Frost fra kr. 298,-

13. Ring i stål, Frost kr. 298,-

GULL, SØLV OG BRONSE (ROSE)

Det er tid for fest, og skal du kjøpe klassiske smykker i gave, bør du undersøke i forkant om vedkommende går mest i gull eller sølv. Gå for et klassisk, enkelt gullsmykke som lett kan kombineres med det din venninne, venn eller kjæreste har fra før, eller våg å utfordre din kjære til å velge annerledes denne gang. Det har også vært en voksende trend å mikse både gull, sølv, og rosegull. Rosegull har kommet for å bli, og er lekkert å style til pudderfarger! Gjør seg til julebordet, og er et spennende valg. Less is more!

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

Burberry og Hermes.

1. Armbånd i stål kr. 198,- 

2. Smykke fra Felix kr. 298,-

3. Smykke fra Felix kr. 348,- 

4. Klokke fra Casio kr. 798,-

6. Klokke fra Gant kr. 1698,-

7. Ring i stål kr. 198,-

ARMYGRØNT

Det er tid for militærgrønt, og trenden gjelder for både dame og herre. På klokkefronten har merker som G-star, Casio og Gant gått for armygrønt. Fargen går pent til sandfarger og jordtoner, og er nydelig til cremehvitt og sort! Fargen gjør seg også godt til en stor strikkegenser, i Isabel Marant eller Acne-ånd. Armygrønt er en av de viktigste fargene som ble vist på catwalken for høsten.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

Preen, Hermes, Gant, Balmain og Isabel Marant

1. Ørepynt i sølv, Magi kr. 1 498,- 

2. Smykke i sølv, Magi kr. 1998,- 

3. Ring i sølv, Magi kr. 998,-

4. Klokke fra Swiss Military Hanowa kr. 1498,-

5. Klokke fra Seiko kr. 2298,-

6. Klokke fra Policekr. 1290,-

7. Klokke fra Triwa kr. 2295,-

8. Ring i sølv, Magi kr. 1598,-

9. Ørepynt i sølv, Magi kr. 1698,-

HELSVART

For alle som elsker helsvart, er dette sesongen å gå for både sort kjole og matchende smykker og klokke. Det er trendy med sorte smykkestener og nå skal også klokkeskiven på en svart klokke være svart! Enten du velger store chunky og iøynefallende smykker, eller nette varianter med svarte stener kombinert med diamanter, blir dette lekkert til den lille sorte. Hent inspirasjon hos Saint Laurent.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

Calvin Klein, Saint Laurent, Tibi og Jil Sander

1.-4. Armbånd i sølv kr. 298,- pr. stk. 

5. Ørepynt i sølv kr. 398,-

6. Smykke i sølv kr. 498,-

7. Klokke fra Club kr. 598,-

8. Klokke fra Gul kr. 648,-

BARN

Det er mange vakre smykker til barn, og når det nå nærmer seg jul, bør du gå for et personlig og tidløst smykke. Styr unna juggel og tilbehør i billigkjedene, og gå for ekte vare som varer evig! Personlige favoritter er de små id-smykkene, der du selv kan få gravert inn navnet. Perfekt gave, enten til dåp, fødselsdag eller til jul. Det finnes ulike varianter, og du kan gå for helt enkle i sølv eller med et lite rødt hjerte på. Skal du gå for noen smykker som er mer lekne, velger du et Pinguin-smykkesett. Garantert en vinner hos barna også!

Hvor henter vi inspirasjonen her?

Fra Disneys Club Penguin, Tommy Hilfiger og Polo Kids.

1.-3. Armbånd i sølv fra kr. 298,- pr. smykke

4.-5. Smykker med perleanheng i hvittgull/gull kr. 698,- pr. smykke 

6.-7. Klokke fra Seiko, fra kr. 2 498,-

8.-10. Klokke fra Gant kr. 1890,- pr. klokke

11.-12. Ring i hvittgull/gull kr. 2998,- pr. ring

13.-14. Ring i 9 karat/375 hvittgull/gull kr. 1698,- pr. ring

15.-18. Ring i gult eller hvitt gull med cubic zirkonia fra kr. 2298,- pr. ring.

19.-20. Ring i hvitt gull med diamanter og safir nå kr. 2998,- (før 4998,-) pr. ring

KLASSISKE KJÆRLIGHETSSMYKKER

"Diamonds are a girls best friend"  Klassiske smykker som du har for resten av livet står høyt på ønskelisten til mange, og om du ikke har en kjæreste å kjøpe smykker til, er det lov å unne seg de vakre klassiske smykkene selv. Gå for nydelige ringer med stener og diamanter, eller enkle halssmykker med klassiske hjerter. Uavhengig av trender er "Less is moore" det som gjelder for mange av oss, og vi får aldri nok av enkle smykker og ringer.

1. Ørepynt fra Dråpe kr. 598,-

2. Smykke fra Dråpe kr. 998,-

3. Ring fra Dråpe kr. 498,-

4. Smykke fra Dråpe kr. 398,-

5. Ørepynt fra Dråpe kr. 198,-

JULEBORD

Det er lov å tenke litt stort når du skal kle deg for julebord. Går du for den lille sorte kjolen kan du leke deg med ulikt tilbehør, og våge å bruke litt større smykker, ørepynt og armbånd. Det finnes ingen etikette her, men velger du store øredobber bør du gå litt mer ned på størrelsen på halssmykket. Å velge smykker som matcher gjør antrekket mer helhetlig. Har du en v-hals på kjolen, er det lekkert med et langt halskjede.Vil du få oppmerksomhet kan du velge en stor øredobb - en såkalt mono earring- kun det ene øret, inspirert av Louis Vuitton og Celine. Hos Christian Dior var fokuset på chunky halssmykker, uten øredobber.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

 

Det var store halssmykker å se hos både Marni, Balenciaga, Christian Dior og Celine. Hos Dries Van Noten og Balmain var det mye fokus på store armbåndene. Hos Ralph Lauren var det lekre dråpeformede øredobber som var gjeldende.

1. Smykke fra Dråpe kr. 398,-

2. Armbånd fra Dråpe kr. 298,-

3-4. Ørepynt fra Dråpe kr. 298,- pr. stk

5.-6. Armbånd fra Dråpe kr. 498,-

ORIENTALSK

La deg inspirere av Østen, og gå for gullsmykker og sterke farger denne høsten. Du trenger ikke reise til India eller Marokko for å finne skatter til smykkeskrinet, for denne sesongen finner du budsjettvennlige smykker som er som tatt ut av 1001 natt! Smykkene går fint til fargesterke antrekk som rosa og orange, men er like flott til helsort og mørkeblått.

Hvilke designere lar vi oss inspirere av?

Emilio Pucci får oss til å drømme oss til eksotiske reisemål med med sine fargerike og festfine antrekk.