Våre brosjyrer!

 

Frost - hvitt, vakkert og naturlig. Det er slik vi gjerne beskriver de kalde iskrystallene som binder sammen og foreviger naturens vakre hemmeligheter. Frostens egenskap fortryller naturen og stopper tiden slik at det vakre forblir vakkert til evig tid.

 

Slik er det også med Frost kolleksjonen. Designet er inspirert av det nordiske, kalde klimaet som gir smykkene enkle, rene og skinnende flater. Smykkene i Frost kolleksjonen er laget av rustfritt stål, som innehar mange av de samme egenskapene som frost, - det er rent, hvitt og vakkert. Materialets hardhet bevarer naturens form.

Se brosjyren av våre FROST smykker her

 

En dråpe er et vakkert naturfenomen. Har du sett en dråpe treffe vannets overflate vet du akkurat hva vi snakker om. Den starter en bevegelse som påvirker alt i dens umiddelbare nærhet, den kan gjengi alle regnbuens farger i sin unike form og den kan forandres over tid.

 

Dråpe kolleksjonen bygger på det som naturen har å by på av råvarer. Inspirasjonen har vi hentet fra de dypeste hav, de høyeste fjell og verdens pulserende metropoler. Vi ønsker med disse smykkene å skape bevegelse i smykketrenden. Dråpe kolleksjonen er laget for å være i konstant forandring mens den samtidig beholder sitt særpreg.

Se brosjyren av våre DRÅPE smykker her

 

We are proud to present a special edition of the Dråpe Collection - Dråpe Winter Collection 2014/2015

Glamorous and gorgeous. The pieces are in gold or steel color, with lots of sparkling stones - made to fit the lovely party season during Christmas.

Se brosjyren av våre DRÅPE VINTERKOLLEKSJON her

 

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en fingerring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar. Bjørklund er tradisjonsrike, men vi ønsker å gi deg de valgmuligheter som finnes. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best.

Se brosjyren av våre Forlovelsesringer her

 

Sølv til den elegante og sofistikerte kvinnen som ønsker lekker design og kvalitet. Magi er trendy og vakkert sølv med eller uten stener, som vil gi henne følelsen av luksus både til hverdag og fest.

Se brosjyren av våre MAGI smykker her

 

Dog tags were initially a proof of existence. Today it is about making a statement. For FELIX as well. Inspired by military icons, motorcycles and motor parts, we challenge the idea of costume jewelry for men. Our collection combines steel and carbon, creating a new and powerful expression.

Se brosjyren av våre FELIX herresmykker her

 

Gant er et velkjent merkenavn i moteverden, og deres produktsortiment er bredt. Gant Time er elegante og klassiske klokker som passer de fleste. Uansett hvilken klokke du velger er konseptet alltid det samme, god kvalitet og et tidsriktig design.

Se brosjyren av våre GANT klokker her

 

TRIWA er et ungt og uavhengig merke. Alle våre design er utviklet i vårt Stockholmsbaserte kreative studio, hvor byen og dets folk er de viktigste påvirkningene når det gjelder våre sesong-kolleksjoner.
Gjennom en blanding av moderne Svensk design og klassiske silhuetter skaper vi klokker og tilbehør vi liker å bære selv. Dette gjør oss ekstra kresen når det kommer til detaljer og materialer. Vår merkevare er best beskrevet av menneskene bak - vi liker vår hjemby, den gode musikken, kunsten, dets uttrykk og design - spesielt fantastiske klokker og tilbehør. Velkommen til TRIWA!

Se brosjyren av våre TRIWA klokker her

 

SWISS MILITARY HANOWA har vokst seg til å bli et sterkt klokkemerke med global annerkjennelse, som reflekterer en sporty og sofistikert livsstil. SWISS MILITARY HANOWA, en trendsetter for sporty men stilige klokker, blir globalt gjenkjent for sitt sveitsiske urverk, tidløse design og
 kvalitet. Merket selges i over 50 land rundt om i verden. Logoen og slagordet «ALWAYS ON TARGET» er blitt deres varemerke.

Se brosjyren av våre SWISS MILITARY HANOWA klokker her

 

Police ble etablert i 1980 og helt siden den gang har merket vært knyttet til en innovativ og moderne livsstil. Da klokkene ble lansert ble de raskt en suksess, og i dag har Police klokker en ledende posisjon og appellerer til den motebevisste mannen. Police er uttrykksfulle når det gjelder design og farger, noe som gir et tøft og trendy utseende. Dette er produkter med høy kvalitet til en fornuftig pris. Police klokker er båret av stilsikre menn som David Beckham, George Clooney og Bruce Willis. Et ønske om å se bra ut ligger bak enhver klokke fra Police

Se brosjyren av våre POLICE klokker her

 

Citizenkolleksjonen inneholder alt fra elegante til ekstreme sportsklokker. Mest kjent er de for sine Promaster dykkerklokker og sin unike Eco-Drive teknologi. Energien som driver Eco-Drive urene blir mottatt av en silicium lyscelle som omformer både naturlig og kunstig lys. Man trenger ikke skifte batterier og teknologien har klare miljøvennlige fordeler.

Se brosjyren av våre CITIZEN klokker her

 

Casio Collection er klassiske kvalitetsur som appellerer til de som er opptatt av smarte og praktiske funksjoner som forenkler hverdagen. 

G-Shock er et globalt livsstilsmerke med en ekstremt tøff, robust og innovativ profil.

Karakteristisk for merket er en banebrytende design, smarte teknologiske funksjoner – og ikke minst en autentisk holdning til livet utenfor «mainstream». G-Shock retter seg mot unge individualister med engasjement for trendsport, urban mote og – musikk. «Absolute Toughness» er slagordet til G-Shock.

Baby-G regnes til merkekategorien tøffe og robuste klokker og er G-Shock sin motsvarighet på damesiden. Baby-G er ikke bare et tøft klokkemerke med praktiske funksjoner som vanntetthet og støtsikkerhet, men tilbyr også et helt spektra av feminin design og kule fargevariasjoner.

Se brosjyren av våre CASIO klokker her

 

DKNY har som alltid fanget energien og stemningen fra New York. Internasjonal, egen og ekte. DKNY imøtekommer hverdagslivets behov for mennesker overallt; fra jobb til ferie, fra jeans till festklær. DKNY leverere gjennomgående og konsekvent sin unike blanding av stil rundt hele verden.

Se brosjyren av våre DKNY klokker her

 

Inex er Skandinavias mest solgte ur. Inex står for god kvalitet til en fornuftig pris med populær og trendy design. Kolleksjonen til Inex er bred, fra standard og tidløse modeller til moteriktige og trendy klokker.

Se brosjyren av våre INEX klokker her

 

En klokke i dag er like mye et smykke som en tidsanviser og skal helst matche ditt antrekk og personlighet. Er du på jobb, fest eller privat så er det vel så viktig å ha riktig klokke som riktig veske. Å ta seg godt ut, behøver verken å være vanskelig eller dyrt. Ønsker du bling-bling og glamour eller rett og slett en stilfull trendy klokke. Ta en titt på den siste Mango kolleksjonen og du finner helt sikkert noe som speiler deg og din personlighet. Gjør som Alexandra Richie, - velg en eller flere Mango!

Se brosjyren av våre MANGO klokker her

 

The Frutti Collection er trendy og prisgunstige klokker med myke silikon-remmer fra Mango. Klokkene har spreke farger og et flashy design, noe som gjør det enkelt å finne din stil i Mango Frutti. I dag er klokker like mye et smykke som skal stå i stil med antrekket og med en pris som tillater at man har flere klokker er det vel ikke rart at Mango Frutti klokker i løpet av kort tid har blitt en bestselger!

Se brosjyren av våre MANGO FRUTTI klokker her

 

Club Time er vårt fremste klokke  tilbud til de yngste. Et eget klokke merke for barn med tydelige og klare tallskiver - laget slik at det skal være enkelt å lære seg klokken. Klokkekolleksjonen til Club har typiske jente- og guttemotiver som fotball, hester, prinsesser osv. Med over 200 klokke modeller er dette en bred kolleksjon med noe for alle små. Priser fra 298,- til 598,-.

Se brosjyren av våre INEX CLUB klokker her

 

GUL er klokke merket som først ble oppdaget av surferne. Alle klokkene er badetette og har et lekent og urbant design. Klokkemerket har svært god kvalitet til en fin pris. Klokkekolleksjonen har klare tallskiver med tydelige tall. Alle klokkene har titanium baklokk som hindrer allergireaksjoner, og mange leveres med borrelåsrem som er lett å sette på.

Se brosjyren av våre GUL klokker her

 

Smurfene er små, og deres blå utseende karakteristisk. I dag er det få som ikke gjenkjenner silhuetten av de små skapningene med det morsomme smurfespråket. De mest kjente smurfefigurene er Smurfine, Normal smurfen, Brainy og Gammelsmurfen. Totalt sett finnes det flere hundre smurfeidentiteter og det blir fortsatt laget flere. Vår smurfekolleksjon består av armbåndsur, vekkerklokker og smykker for både gutt og jente. Klokkene og smykkene er allergitestet og produsert i stål. Kolleksjonen er laget for å øke barns lyst til å lære klokken. Stikkord for kolleksjonen er lek og lær, moro med klokken, glede, gjenkjennelse og kunnskap er lek.

Se brosjyren av våre SMURFE klokker her

 

Seiko har siden 1881 vært dedikert perfeksjon. Seiko har blitt premiert utallige ganger for sine kompliserte urverk, design og tekniske nyvinninger, og jobber etter visjonen om alltid å være et skritt foran de andre. Seiko selges i dag over hele verden, og tilbyr klokker i flere prissegmenter.
Alle kan finne sin Seiko! 

Se brosjyren av våre SEIKO klokker her

 

Vi ønsker å dele vår kjærlighet til dansk kultur og design gjennom våre fantastiske produkter. Skagen er naturligvis inspirert av, og har sin opprinnelse i den lille byen Skagen ved havet i Danmark. På denne spesielle plassen ligger selve hjertet og sjelen i vårt varemerke; gjestfrihet, varme og respekt for alle. Med den fredfylle, havsnære følelsen av Skagen, har skaperne forsøkt å fange et distinkt DNA med røtter i enkelhet og elementer fra naturen. Denne perfekte miksen av følelser for naturlig og moderne design gjør Skagens kolleksjoner unike og har bidratt til varemerkets globale suksess de siste 23 årene.

Se brosjyren av våre SKAGEN klokker her

 

Nixon har røttene sine fra actionsportkulturen i California. I dag finner du produktene i urmakere, actionsport og fashionbutikker i over 70 land, verden over. Vi har fokus på detaljene man ikke ser ved første øyekast, men som umulig kan ignoreres. Vi jobber dag og natt for å lage produktene så bra de kan bli!

Alle våre klokker er ”team designet” i California. Hver minste detalj i klokkene er nøye gjennomtenkt for å oppnå unik design og kvalitet. Vår kombinasjon av morgendagens trender innenfor fashion og actionsport har Nixon tatt klokkebransjen til ett nytt nivå.
I Nixon sin brede kolleksjon finner du klokker til enhver stil, og ikke minst pris.

Se brosjyren av våre NIXON klokker her